Friday, January 1, 2016

Rezeki Dari Zalora

Assalamualaikum...

Selamat tahun baru buat semua. Alhamdulillah bernafas hingga ke tahun 2016, moga kita semua memanfaatkan setiap hela nafas kita kearah kebaikan dan diredhai Allah.

Syukur rezeki...Selama ni kalau dapat baucer dari zalora tak pernah pun LM tebus sebab memang tak reti.. Tak pernah beli barang dari zalora pun. Maka blur sikit cara nak tebus baucer yang zalora bagi untuk iklan yang LM buat kat blog ni.

Minggu lepas nekad nak tebus baucer tu..nilai rm100 bukan satu jumlah yang sikit, sayang kalau tak digunakan.. Rezeki dari Allah tu.



Syukur... Dah sampai boots yang LM order tu. harga rm99 je pun. Maka tak perlu tambah duit untuk baucer rm100 tu. 

Godek2 pakai handphone , eh boleh pulak tebus baucer tu. baru tau senang je rupanya.. Aduhaiii sian kan LM ni. Hihi..

Maka... Gigih la pasni buat iklan zalora sebab dah tau nak tebus baucer dari zalora. Rasanya yang ni baucer masa LM buat iklan hijab zalora hari tu kot? Lupa dah.. Huhu


Tq Zalora... Boots sangat selesa, sedap dipakai. Dulu masa beli kat Qatar rupa gini kalau takda rm250 memang tak merasa la..

Beli boots nak bawa ke mana? Takpe.. Boleh bawak naik kuda..lalala. Pakai jubah pun boleh pakai boots kan.. 

Tq Zalora!! Alhamdulillah.


www.tips-fb.com

4 comments:

Kakzakie Purvit said...Reply To This Comment

Cantiklah.. kakak ada juga tebus RM100/- tapi bila order benda yg kita nak tak ada stok. Terus malas. Anak-anak yg guna.

Malinda said...Reply To This Comment

cantik boots pilihan adik tu...akak time anak dara dulu rajin gak berboots ni tapi sejak kawen ntah mana kasut2 tu hakak humban...kikiki

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Wah.. bijak LM amik boots lawa ni.. saya aritu tak reti, tertekan blaous rm59 je..rugi voucher 100 tu tak guna abis.. huhu..agaknya rezki takat tu je..

Shafiq Fahmi said...Reply To This Comment

Saya jumpa kedai baju laki yang murah dekat www.ellemaristore.com
Dah beli satu kemeja, style gila.

"Sharing Is Caring."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...