Friday, February 26, 2016

Cuti Balik Kampung

Alhamdulillah.. Dah jumaat.

LM pun macam MD jugak duk tunggu jumaat . Ahaha... 

Tapi jumaat minggu ni best sikit la sebab kakak sulung boleh balik minggu ni. Tapi hari ni bukan LM yang ambik dia. Ayah dia yang ambik sebab dia balik petang sikit lepas balik dari lawatan. Hari tu LM yang ambik lepas solat jumaat ..

Plan nak buat kek ke biskut ke.. Tak tau lagi camne. Boleh makan2 dengan anak2 dengan gembira. 

Tapi kek birthday baby ariz beli je kot? Takda kemahiran la nak buat kek nak deco semua tu. sobss
www.tips-fb.com

3 comments:

cikel said...Reply To This Comment

Salam..seronoknya..sekolah dh start cuti ke?

Yana Libra said...Reply To This Comment

bestla anak2 ada rumah kan :)

Kira Sakura said...Reply To This Comment

wahhhh sonok la kakak dapat cuti boleh lepas rindu dengan adik2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...