Monday, February 1, 2016

Khusyuk Sangat Tengok Tv

Assalamualaikum...

Fuhhh lega dah siap masak. Menu paling senang, ikan masak kicap je. Ehehehe.. 

Kain yang tiga bakul duk kumpul sabtu ahad pun dah siap gosok tadi sebab baby ariz elok je main mainan tepi iron board sementara ummi buat kerja. memang lega...

Ni dah siap masak, sayur petang sikit la kot goreng sebelum ayah balik kerja. Ummi makan ulam raja je tengah hari ni. Dah siap kerja dapat la ulit budak sorang ni. Tapi dia takmo susu, khusyuk sangat tengok tv sampaikan LM cuit pipi dia pun dia buat tak tau je.



Elehhh takat cerita pororo tu pun dia kemain takmo layab ummi. 
www.tips-fb.com

4 comments:

Norhayati Mohd Isa said...Reply To This Comment

Hihihi comel jer LM..
Akak rasa macam nak cubit pipi tembam tu :)

Diana Rashid said...Reply To This Comment

peghh!!...3 bakul..mau sakit pinggang menggosok kain je..heheh..

Yana Libra said...Reply To This Comment

hehe..comel je...kerut2 kening tengok :p

Mummydearie said...Reply To This Comment

Nasiblah Umi. Walaupun cerita Pororo aje, nampak benar Pororo lagi comel dari Umi. Hahaha! Gurau jerk, jangan marah!

Bukan main best landing atas riba sambil tengok kartun yerk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...