Thursday, February 18, 2016

Sambung Tidur

Assalamualaikum...

Pagi tadi masa abang dia nak ke tadika dia dah bangun, lepas sarapan mihun dan biskut dia landing depan tv terus terlelap. 

Lepas LM sidai baju dia bangun kejap.. Bagi susu, terlelap lagi..dapatlah LM sapu sampah . Nak vacum takut dia terbangun pula bila dengar bunyi bising.

Lepas LM cuci pinggan dia bangun.. Upah susu lagi tengok-tengok terlelap lagi..



Abaikan lengan baju baby Ariz yang basah kena kena susu tu. kotor ada kesan biskut pun ada tu.. Takpelah nanti bangun ummi terus mandikan dia. 

Dapat ummi lap habuk kat bilik jap sementara baby tido ni. 

Nota kaki: bestnya dia tido.. Ehehe
www.tips-fb.com

5 comments:

Yana Libra said...Reply To This Comment

lamanye dia tidoo..seronok tgk..

Travelog Sunyi said...Reply To This Comment

alaaa baby...seb baek tido xselit biskut kt telinge eyh..hihi

emieysandra said...Reply To This Comment

baby bg peluang mamanya kemas rumah .hehe nanti mama upah susu ;)

hainom OKje said...Reply To This Comment

Rajinnya umi, nak lap habuk bagai, rumah mak ni dah lama tak di lap hihi....mau berapa kilo kalau timbang...

Mummydearie said...Reply To This Comment

Baguslah baby Ariz kerja sambung tidur. Banyak kerjarumah Umi boleh buat. Nasib baik Umi takda niat nak join together-gether dengan Baby Ariz tidur ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...