Wednesday, March 2, 2016

Lebam Di Batang Hidung

Assalamualaikum...

Lebam!
Pagi ni lepas mandikan adik baru jumpa kat mana lebamnya. 

Malam tadi dia main handphone nak tengok didi and friends. Ngamuk-ngamuk tarik handphone dari tangan ayah, terus terkena muka(sebab dia tengah baring masa tu)


Lebam kat patang hidung. Tu la.. Dah pandai mengamuk! Semua benda nak pegang sendiri. Bila tak bagi naik angin la dia. 

Hari tu calar dan luka sikit tepi mata terkena handphone ummi (casing tu besi). Kali ni kena handphone kak maisarah pulak.. Hai la adik.. Dah lebam dah ..


www.tips-fb.com

4 comments:

Yana Libra said...Reply To This Comment

alolo..kesiannya dia..budak2 nak start melasak kan kak..adam lagi banyak calar balar dia..uhuh..macam kena dera dah

Kakcik Nur said...Reply To This Comment

Tak 'rock' la kalau tak bertanda, kan? hehehe

hainom OKje said...Reply To This Comment

Alolo.... comeynya bila kecik kecik dah pandai mengamuk. Masa ni lah nak buat hal pun, mama mesti mengalah punya hihi....

Diana Rashid said...Reply To This Comment

calar sudah. lebam sudah..macam tu baru anak jantan..hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...