Tuesday, March 29, 2016

Selalu Macam Tu

Assalamualaikum..

Nak masak apa hari ni? Korang plan masak apa untuk lunch? Yang dah siap masak sejak pagi.. Share la sini apa menu kalian. 

Selalu je camni, kalau takda stok baham basah kata tak boleh masak sebab takda bahan. Tapi bila baham basah menimbun tak reti nak masak apa. Camne tu?

Buat chicken chop dengan nasi putih, salad sikit. Dah la kot? LM ni sikit pun takpa, janji wajibada nasik. Dapat dua tiga sudu pun dah gembira perut ni. Ekeke..(ampun.. Ni ayat org bambam mmg gini).


www.tips-fb.com

3 comments:

SYANI said...Reply To This Comment

Memang selalu sangat macam tu...
Especially weekend sebab masak time weekend je.

Malinda said...Reply To This Comment

hari ni akak masak sambal kupang dengan ikan goreng je..sayo yilek

akak selalu rancang menu masakan sejak dari malam sebelom tu lagi dik...jadi esoknye tak payah pikir dah masak je ikut kate otak...gituuuuu

Yana Libra said...Reply To This Comment

sedapnye nasi ciken cop..huhu..sy mkn beli je tgh hari ni..pg td msk ns lmk dah..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...