Sunday, April 10, 2016

Adik Makin Berani Main Air

Assalamualaikum...

Dulu, kalau kena air laju sikit pasti baby ariz ni akan tercungap-cungap. Sekarang ni dah boleh bagi dia duduk dalam air(dgn pemantauan ye..)

Setelah beberapa kali LM ajar dia main air, akhirnya si adik ni boleh join aktiviti berkubang dengan si abang. 


Abaikan segala botol sabun yang mereka sepahkan tu.. 

Amboi hepinya adik.. Si abang pula macam tak puas berendam. Pagi dah berendam sejam kat kelas swimming. Petang sambung pula kat rumah. Lepas tu nak maghrib berendam lagi. 

Panas sangat kot petang semalam.. 

Kenapa LM risau baby ariz takut air? 
Risau la.. Sebab bila kena air banyak sikit je dia macam panik. Bahaya tu.. Boleh lemas kalau di pantai atau swimming pool
www.tips-fb.com

2 comments:

Sheila Adziz said...Reply To This Comment

seronoknya diorang main air... hehe

Mummydearie said...Reply To This Comment

Nampak okey aje tu, LM. Dah hilang mungkin 'gayat'nya kena rendam dalam air. Eh, saya pun ada satu perasaan gayat tau. Kalau mandi guna shower kena air macam tu pun saya rasa macam nak lemas aje! Punyalah fobia!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...