Thursday, April 28, 2016

Pagi-pagi Dah Diduga

Assalamualaikum

Salam khamis..

Pagi ni agak kalut sebab dah azan subuh baru nak keluar dari bilik.. 

Baju adik ad pun belum bergosok sbab malam tadi baby ariz mood tak baik.

Erkk tgh goreng sarapan anak gas pulak abis. Kentang goreng tak cukup perang!

Sebab dah lambat LM angkat je. Sobsss maaf kan ummi ye anak2:(


www.tips-fb.com

3 comments:

Mummydearie said...Reply To This Comment

Kenapalah nasib kita ni macam serupa aje, LM...

Pagi tadi pukul 6.35 pagi baru saya terjaga. Laju-laju kejut anak, laju-laju kejut suami minta tolong hantar anak pergi sekolah! Bekal pun tu hah...waffle gardenia + pisang aje!

Diana Rashid said...Reply To This Comment

aduh,,..boleh dia habis waktu pagi pulak...apa pun tak boleh...

Umie Adli said...Reply To This Comment

Part gas habis tu yg x syok tu......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...