Friday, April 22, 2016

Sambal Ikan Dan Masak Lemak Kobis

Assalamualaikum

Dah hujung2 minggu ni stok lauk memang dah yilek. Petang semalam beli ikan keli je kat mini market.. Maka buat sambal ikan keli je la hari ni(bagi yang tak makan ikan keli tak yah la komen eii sy tak makan keli.simpan je komen anda tu)

Kebetulan pagi tadi dah masukkan kelapa parut dalam blender. Konon nak blend untuk buat nasi lemak untuk sarapan. Tapi nampak suami bawa balik nasi kerabu terus la tak jadi nasik lemaknya. Tu yang sayur kobis LM masakkan gulai lemak putih je. Berkuah la lauk hari ni. Takda la kering je.. 

Apa menu korang hari ni?
*dropship hayat hijab wanted.whatsapp +60143684369

www.tips-fb.com

4 comments:

Suriaamanda said...Reply To This Comment

masak simple pun sodap...mana gambar....

cikel said...Reply To This Comment

Baru balik dari hospital..beli nasi lemak kat cafe hospital je..

Yana Libra said...Reply To This Comment

sedap gak tu :)

Mummydearie said...Reply To This Comment

Bestnya nasi lemak makan panas-panas pepagikan. Tapi dah rezeki nasi kerabu sampai dulu, nasi lemak next timelah yerk, LM!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...