Tuesday, May 10, 2016

Demam Oh Demam

Assalamualaikum


Hari yg amat slow buat kerja. Serba tak kena hari ni. Badan makin demam.. Buat apa pun rasa sangat lambat. Mujur part time maid datang hari ni. Janji semalam.. Takda pula dia menjelma. Rupanya pagi tadi sebelum pukul lapan dah sampai

Elok sangat lah dengan pakaian yang tak bergosok menimbun.. Habuk sana sini

Dia tak datang semalam dah panik dah..bila menggigil demam pagi tadi rasa cam 'habisl aku!'

Tu pun goreng nugget je untuk bekal anak.. Huhu

Lunch nanti masak nasi goreng je kot.. Tak larat sangat nih

Selesema ni syok makan ubat pastu zzz.. Cepat baik! Tapi kalau makan ubat siapa nak urus baby?
www.tips-fb.com

4 comments:

Diana Rashid said...Reply To This Comment

Mujur ada maid..kalau saya , demam ke sakit ke, malas ke...semua kena buat sendiri.sabar je la..nak ber maid2 ni tak mampu..heheheh

Malinda said...Reply To This Comment

moga adik cepat sembuh ye...nasib baik la maid datang kurang sikit keje kan...

Norhayati Mohd Isa said...Reply To This Comment

Semoga segera sembuh LM..
Yelah ada anak kecik susah sikit nak tido lepas makan ubat..
Kena sikit tido dulu baru kita boleh tido sama LM..

Mummydearie said...Reply To This Comment

Kalau demam ni memang paling best landing atas katillah tapi mak-mak ni, itu macam angan-angan yang sukar nak dicapai aje tau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...