Wednesday, May 18, 2016

Sarapan

Assalamualaikum...

Salam rabu buat semua. 

Dah dua malam tidur lena sungguh. Tak sedar apa. Makanya tidak tersedar di tengah malam. Mentang2 Allah bagi cuti... Tidur pun lena sampai pagi. 

Pagi ni blur sikit.. Cam tak plan nak masak apa untuk bekal anak. Terus godak tepung buatkan pancake susu saja.

Alhamdulillah.. Selesai bab bekal anak. Sarapan apa?takda bahan apa nak masak. Jemu pula nasi goreng , semalam dah nasi goreng... Maka ayah belikan nasi kerabu ikn goreng. Nyum nyum sedap. Alhamdulillah...

Ada lopes kegemaran LM juga.. Syukur... Tq suami. 

Okey lah..nak masuk opis dulu. Siapkan barang nak pos out today.. Kalian aarapan apa hari ni? Selamat berpuasa bagi yg berpuasa..

#Escarves
-dropship wanted..bagi siapa yang berminat nak join projek raya duit kepuk2 dengan LM, tanpa modal tanpa simpn stok.. Boleh whatsapp 0143684369.

Jom kita jual instant shawl sama2.. Terbuka kepada wanita sahaja.

www.tips-fb.com

3 comments:

Kakcik Nur said...Reply To This Comment

Pagi ini hujan lebat, sedapnya menyambung tidur dalam dingin dan sunyi. Tapi pening bila tiba bab hendak sediakan hidangan...

Kakzakie Purvit said...Reply To This Comment

Lama kakak tak makan lopes ubi.

Malinda said...Reply To This Comment

alhamdulillah..nikmat tidur dan makan pemberian Allah...cam best je dik projek tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...