Wednesday, June 29, 2016

GASTRIK

Assalamualaikum

Gastrik itu datang kembali!

Berbulan tak gastrik tup tup dia datang. Sejak petang semalam sampai ke pagi ni masih tak hilang. 

Nak berdiri lama pun tak boleh. Mujur lah semua instant shawl dah pos. tak perlu beratur di pos laju. Cuma nak handle mana yamg nak ambil di rumah saja. 

Kenapa gastrik?mungkin sebab tak makan sangat dua tiga hari ni dan baby ariz tak sampai sejam nak susu. Kejap nak susu..kejap senyum2 minta susu. Sobsss sakitnya gastrik


www.tips-fb.com

5 comments:

Kakzakie Purvit said...Reply To This Comment

Kesiannya dia..
Kalau tak tahan terpaksa bebuka LM
Jgn memudharatkan sebab kalau lebih teruk akan melarat berhari-hari

Mummydearie said...Reply To This Comment

Alahai, kasihannya LM! Kalaulah gastrik tu datang selepas Ramadhan, kuranglah deritanya. Semoga tak berterusan sakit gastrik tu ya, LM.

Mysara Ab Rahman said...Reply To This Comment

Kte pn ada gastrik gk kak. Mmg paham perit sakit dye

Norhayati Mohd Isa said...Reply To This Comment

Semoga cepat sembuh ye LM..

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

alhamdulillah...sejak rin dh berumur ni dah jarang sangat kena...esp bila bulan pose ..kalau tak rin mmg sllu kena gastrik...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...