Friday, June 10, 2016

Puasa Kelima

Assalamualaikum

Alhamdulillah dah masuk hari ke5 dah kan?

Bujang kecik LM yang lima tahun tu masuk hari keempat puasa. Hari first dia tak bangun sahur. LM paksa dia berbuka bila masuk tengah hari.

Menu?
LM buat yang biasa2 je. Nasi berlauk, semalam kue tiaw.. Kuih ikut sempat. Buat yang mudah-mudah je

Busy juga.. Letih pun letih, baby ariz memang menyusu takda masalah. Sejam sekali tak da kesan nak kata susu tak sedap ke apa. Ye laa org tua tua kan selalu kata susu ibu tak sedap kalau ibu puasa. Huhu

Apa menu korang berbuka nanti? LM plan nak bakar ikan je la...
www.tips-fb.com

1 comments:

Mummydearie said...Reply To This Comment

Laaa..si Shafiq dah berpuasa ke? Anak bujang saya baru niat puasa dan niat berbuka aje, LM. Dibantainya serentak. Tapi memang sepanjang Ramadhan ni dia tak puasa! Baguslah anak LM ni, tahan ya dia!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...