Wednesday, June 22, 2016

Rezeki Nuzul Quran

Assalamualaikum..

Salam nuzul Quran buat semua

Ke mana korang harini? Ada yang kerja kan?kami cuti...tapi duk rumah je la.jimat tenaga sebab pagi tadi LM tak sedar.maka satu rumah tak sempat makan sahur. Sempat teguk air je.. bancuh Milo untuk acha Dan adik ad pun Milo tak berapa hancur sebab air tak panas sangat Dan tak sempat nak kacau sangat .

Maka duk rumah je la. syafiq lg la kesian...tak sahur langsung . Nak surih makan dia kata nak puasa.Sejak awal pagi dah ada yang datang ambik instant shawl. Nak balik Sabah..dia angkut seplastik. Alhamdulillah... rezeki nuzul Quran

Tak sampai 10 minit dia balik datang semula angkut lagi..kawan order katanya. Dah balik pun masih lagi tambah order mana yang nak di pos.. Dropship lain pun kemain laju order...duk intai tudung je la sejak pagi.


Baru top up malam tadi..pagi ni dah tinggal banyak ni aje. Makan tudung ke dorang ni ha?

Tepek gambar model setepek...haha

Dah asingkan mana nak pos esok, mana yang nak cod nanti la kemudian kan..nak kejar dateline untuk raya dulu ..

Alhamdulillah... pekerjaan part time isi masa lapang membuatkan hasil lumayan.

Minat nak berniaga tapi malas keluar modal? Takda masa nak pos barang? Jom  jadi dropship saya, bulan-bulan boleh raih 4 angka kalau kena pada usaha Dan caranya.

WhatsApp +60143684369(LM)

www.tips-fb.com

7 comments:

Malinda said...Reply To This Comment

alhamdulillah...rezeki tu dik...cantik dan labuh shawl nye :)

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Amboi.. diam2 dh jadi tauke tudung ye LM.. moga makin berjaya bisnes k..

ZULHILMI TEMPOYAK said...Reply To This Comment

Alhamdulillah... boleh ajar teknik menjual tak? Sy planning utk masuk industri tudung ni.

Puan Wawa said...Reply To This Comment

Alhamdulillah..")

Yana Libra said...Reply To This Comment

alhamdulillah..murah rezeki :)

masmurni said...Reply To This Comment

Lama xjenguk blog...jln2 sini miza..tak sabo nk dpt tudung cantik tu...heeeer

Mummydearie said...Reply To This Comment

Baguslah kalau bisnes maju macam ni, LM. Alhamdulillah rezeki Allah beri! Moga makin majulah ya. Entah bilalah saya boleh join sekaki jadi businesswoman ni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...