Tuesday, July 12, 2016

Lauk Biasa-Biasa

Assalamualaikum

Mood raya dah off. Lauk raya lagi lah tak pandang dah. Al kisah..semalam LM merendang dan masak nasik impit untuk dinner. Tapi tetap menanak nasik. Hari ni memang tak boleh tengok rendang.

Makanya, hari ni menyambal udang. Perghh. Selera terus datang.

Jemu dah makan lauk raya. Orang dah puasa enam kita ni Allah bagi cuti asik lapar memanjang.

Esok la diet. Esok hantam telor je la. Moga-moga minggu depan kurus dapat berat 47kg.hahaha.

Puasa dapat berat 50kg dari 54kg. Raya tak sampai seminggu tak berani timbang sebab perut dah maju ke depan.

www.tips-fb.com

6 comments:

Amanda Suria said...Reply To This Comment

hehehe..part last tu buat SA gelak

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Haha.. berat naik masa hari raya kes biasa tu LM.. sebab meraikan raya ni bukan selalu..saya pun terasa nk makan nasi kukus dari gerai kegemaran sy, tp masih belum buka lg hari ni. Lauk raya mmg dh rasa jemu nak makan. Kat sek makan bihun goreng dan nasi dgn ikn bilis je saya dua hari ni .

aryan azra said...Reply To This Comment

selepas raya ni dapat lauk telur dengan kicap pun sedap, tak selera dah tengok rendang.

Kakzakie Purvit said...Reply To This Comment

Betullah... sekarang sayur bening pun lagi sedap dari makan rendang tau.

Selamat Hari Raya
Maaf zahir batin dari kakak.

Malinda said...Reply To This Comment

akak pon hari ni mungkin menyambal udang gak...part berat badan sgt sebut kuat2 kang akak sentap kang...hahaha T___T

Yana Libra said...Reply To This Comment

hehe..raya setahun sekali..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...