Thursday, July 21, 2016

Minta Dengan Allah

Assalamualaikum

Alhamdulillah urusan hari ini berjalan lancar dan mudah.

Tadi keluar pos barang lambat sikit. Pukul 10.30 baru nak keluar. Terus start kereta, bukak RAS..Minta pada Allah mudah parking, mudah urusan dan lain lain. Apa ilmu yang LM belajar dalam kelas detox hati Sabtu  lepas bersama cikgu zia dipraktikkan.

Lepas pos barang terus ke klinik cucuk baby ariz.

Syukur..11.30 Dah sampai rumah. Trafik light sentiasa hijau,parking mudah, orang di pos laju tak ramai,baby tak meragam dalam kereta,klinik.yang biasanya ramai tadi lengang .

Alhamdulillah..semuanya mudah. Kita ni,buat apa pun kadang tu sombong tak mau minta bantuan Allah. Sombong tak mau merengek dengan Allah.

Apa yang kita minta pasti Allah beri. Kita je sombong tak mau minta..hu hu

P/s:kepada yang bertanya, untuk pilih instant shawl boleh whatsapp 0143684369

www.tips-fb.com

1 comments:

Sheherazade said...Reply To This Comment

Assalammualaikum LM syg,
heheh

Pia setuju sgt,minta hanya padaNya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...