Friday, July 15, 2016

Nasi Goreng Noxxa

Assalamualaikum...

Alhamdulillah hari ni masak nasi goreng saja untuk anak anak ni. Buntu dah tak tau nak masak apa dah. Ayah mereka puasa,masak lewat sikit pun tak pa.

Kebetulan masih teruja test periuk noxxa yang LM baru beli petang semalam. Nak la juga try buat nasi goreng guna beras . Ye ke menjadi? Ye ke 7minit?

Sambil masak, sambil cuci pinggan. Tak siap cuci lagi tet tet tet dia siap.

Ooo tak la susah rupanya nak guna periuk noxxa. Duk baca ramai yang simpan kat stor tak pakai...ingat menakutkan ke atau susah sangat ke cara nak guna.

Tapi..rasa cam, eh jakun jap campak beras tapi buka je jadik nasik goreng.aha..ketinggalan keretapi LM ni. Orang lain berzaman guna kita masih tak tau. Zaman suami nak beli dulu harga dia baru rm550. Masa tu berlagak takmo beli. Siap kata..eh takyah la.takat nasi arab tu saya pakai dapur biasa je..mana LM tau masak nasi.6-7minit je pakai noxxa. Kalau tau..lama dah beli.

Tq pada korang yang rajin share cara guna periuk noxxa ni. Moga dimurahkan rezeki...amin.

www.tips-fb.com

7 comments:

Siti Rohaida Yusof said...Reply To This Comment

senang jugak ada periuk ni kan

anyss said...Reply To This Comment

Assalamualaikum,
ambo lagi jakun tatau pun benda alah ni...
ada sesape nak sponser tak?

cikel said...Reply To This Comment

Seronok kan bila tak payah cuci dapur..cuci periuk je.. :)

Melatiqistyna said...Reply To This Comment

Skang ni harganya berapa dik? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

UMMINANI said...Reply To This Comment

SYOKNYA DEPA, KAMI JER TAK DAK LAGI PERIUK NOXXA...

Norhayati Mohd Isa said...Reply To This Comment

Akak pun baru guna periuk Noxxa ni LM..
Wah senang bangat tu..
Camapak beras dah siap nasi goreng tu...
Boleh google resepi ni..

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

Senang ada Noxxa ni...
Kerja jd mudah..

Selamat hari raya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...