Tuesday, August 23, 2016

Kesibukan

Assalamualaikum..

Hola..
Windu nak merepek membebel dalam blog.

Hidup sekarang lain sangat berbanding dulu. Jika dulu sempat berangan..sempat merapu..sekarang semua benda kena list kan agar sempurna.

Bak kata orang,hargai masa bila ada kelapangan...haaa gitulah dengan LM. Jika dulu ada yang nasihat,carilah sesuatu yang LM minat untuk isi masa lapang. nampaknya bila LM mula bisness amatlah busy sampai tak sempat main game..ahaha.

LM sambilan je jual tudung..saja suka suka. Bermula dari jadi dropship hingga lah upgred jadi agent dan.sekarang dah jadi stokis. Maka,bila jadi stokis perlu pantau agent, dropship dan juga urus customer sendiri..busy la jugak kan..hu hu.

Bila tak busy kata nak buat apa ye?bila busy padan lah dengan mula sendiri..aha.

Okehh siyes cakap..berat turun mendadak. Tinggal 50kg je sekarang ni. Dengan ketinggian dan rangka ni dah cengkung dah. Mungkin sebab.terlalu sibuk..otak bercelaru. Hu hu..diet?tak sempat diet sebab baby ariz menyusu.sejam sekali sebab jeles ummi busy..segala apa.ummi telan.terus bagi ke baby kot? Logik tak ni alasan kenapa ummi kering dan makin kering.

www.tips-fb.com

4 comments:

ejulz said...Reply To This Comment

semoga dipermudahkan segala urusan..

ejulz said...Reply To This Comment

Jemput singgah tgk entry terkini k.. :)
1. Yeayyyyy!! Hadiah dah sampai..
2. AlhamduTempahan Fresh Care Minggu Ini

Kak Aya said...Reply To This Comment

assalamualaikum

sesungguhnya diriku amat cemburu dengan mu, berat hanya 50kg huhhhh..

diriku jua kekal 80kg.

bye bye stokisku sayam.

Mummydearie said...Reply To This Comment

Dah kurus dah tu LM nak diet apanya lagi... Nak maintain berat masa zaman remaja ke apa ni? Hahaha! Gurau jerk!

Biasalah tu bila berniaga sendiri semua kena uruskan. Memang busylah jadinya. Saya sekarang ni pun kata busy, busy tapi masih sempat blogwalking, masih sempat main game sekali sehari, tang mana yang busy pun tak tahulah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...