Wednesday, August 24, 2016

Nak Nugget!

Assalamualaikum
Hai semua...Apa khabar arini?

Alhamdulillah..LM sihat macam biasa,cuma melayan kesibukan diri dengan tenang.

Pagi ni cuma gorengkan nugget untuk anak anak. Syafie nak bawa nugget ke sekolah. Dah dua tiga hari merengek nak bawa bekal nugget ke.tadika.

Acha macam biasa sarapan nestum. Acha takmo bekal nugget sebab tak suka nugget.

Adik ad bawa nugget...sarapan nugget dan milo(sorang ni tak suka nestum)

Biasalah..anak ramai ada suka ni,tak suka ni...layankan je la.

Yang tadika tu..rugi je bayar duit makan, cikgu bagi makan semua dia tak suka.hahaha.

Korang sarapan apa pagi ni?

Nota kaki:bagi yang ingin menjadi dropship brand #escarves bawah #teamLM stokis negeri sembilan boleh whatsapp 0143684369

www.tips-fb.com

4 comments:

Amanda Suria said...Reply To This Comment

SA sempat panaskan lebihan sambal sardin smlm pas tu hancur2kan jadikan sandeich..bawak pi opis siap letak cheese

Diana Rashid said...Reply To This Comment

saya yang anak dua ni pun macam2 selera amkan diaorang..mujur la kakak sekarang dah pandai nak sarapan dengan kawan2 kat sekolah.tak mau makan kat rumah..ringan sikit kerja ibu ni..ehhehe

Mummydearie said...Reply To This Comment

Anak ramai LM, macam-macamlah ragamnya. Itu baru part makan.

Samalah macam Adik Cute, bayar aje duit makan di tadika tapi tak pernah makan. Katanya makanan kat tadika tak best!

UMMINANI said...Reply To This Comment

Bagusnya mummy sediakan breakfast kat anak2..good job..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...