Wednesday, August 17, 2016

Nasi Goreng Noxxa

Assalamualaikum


Apa khabar pagi ni?

Alhamdulilah..pagi ni menu nasi goreng kampung untuk bekal sekolah anak anak.


Baby Ariz macam biasa pukul tiga empat pagi bangun main. Ngantuk teramat sangat...pukul 6suku baru nak cuci beras buat nasi goreng 


Syukur sangat sejak ada noxxa ni banyak membantu. Ye la campak beras,hp6minit terus jadik nasi goreng..kalau tak...memang tak bawa bekal la anak anak bila ummi liat nak bangun akibat baby buat perangai nak tahajut pagi pagi buta.


www.tips-fb.com

6 comments:

Amanda Suria said...Reply To This Comment

Bestnyaaaa....macam best je periuk noxxa

Malinda said...Reply To This Comment

dah lama tergoda dgn piuk ni dik...tapi x terbeli2 gak...sebab akak wal al kedukut taik unta...hahaha...hari ni akak buat nasi goreng gak...tapi pakai koli jelah...kikiki...huntung la ko dik hari2 bleh tahajud...kene say tq kat baby Ariz la nampaknye...kikiki

cikel said...Reply To This Comment

Kak LM..saya pun suka masak2 pakai periuk nasi..tp periuk nasi saya jenis biasa je yg ada butang keep warm tu..lepas ni try la buat sup ayam..best..aritu saya buat sampai isi ayam berderai..macam masuk dalam pressure cooker..

ejulz said...Reply To This Comment

'nang nyaman' kata org sarawak. hehe

ejulz said...Reply To This Comment

Jemput singgah tgk entry terkini k.. :)
1. Olympic Rio 2016 : Lee Chong Wei ke FINAL

Mummydearie said...Reply To This Comment

Wah, memang senang benarlah ya pakai periuk nasi Noxxa ni. Macam-macam boleh buat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...