Friday, August 26, 2016

Pagi Jumaat

Assalamualaikum
Salam Jumaat..

Alhamdulillah bernafas lagi kita pagi jumaat barakah ini.

Pagi yang agak busy,baby ariz bangun sejak pukul 4pagi lagi..disebabkan LM banyak urusan make sambung packing instant shawl #mikaprinted agent,dan customers..terus je bangun packing dan.masak nasik...anak anak cuma minta bekal.ringkas nasi dan ayam goreng saja.

Ringkas..pejam mata pun boleh buat..hehe.

Alhamdulillah...pagi ni sejuk,hujan lebat.Moga Allah Mendengar diri.ini.berdoa.dimurahkan rezeki agar dapat bawa ayah bonda ke tanah suci.

Ada yang nak join jadi dropship#escarves?
WhatsApp 0143684369. Siapa rajin sebulan cecah 4angka tau..stokis untung berapa?ahahha..tett

www.tips-fb.com

4 comments:

hainom OKje said...Reply To This Comment

Senang keje umi ye hari ni hihi.....
Bila dengar 4 angka mcm best pulak LM...tp scope keje dia macamana ek?

Malinda said...Reply To This Comment

kat tempat akak sekarang pon tengah ujan dik...best je kan sejuk skit...cantik nye kaler shawl bonge2 tu lembut je...moga bertambah murah rezeki adik dan keluarga pasni ye :)

Yana Libra said...Reply To This Comment

kak, berminat nak jd dropship..tp ada pape bayaran ke? atau sales kena kejar? huhu

Mummydearie said...Reply To This Comment

Dah sendiri tanya tu, cuba beri terus jawapannya, LM. Stokis untung berapa? Nak ikut sekali pi tanah suci, boleh? Hahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...