Saturday, August 27, 2016

Sabtu!

Assalamualaikum
Yeayy sabtu.
Syafi suka sangat la kalau sabtu.sebab cuti kan..

Harini takda plan apa sangat, pepagi.suami dah hantar adik ke masjid putra ,ada kursus untuk upkk. Petang baru balik..

Plan nak sambut birthday dia petang.ni,dah tertangguh lama sebab dia tuisyen malam

Si kakak sulung masih syok landing lepaskan stress la kononnya.sesekali.balik dari asrama ummi bagi can..

Rasa nak keluar kejap..letih otak layan stok tudung. Dapat dropship.baru tiga orang malam tadi belum sempat latih ajar dorang lg..huhu..konon sabtu nak rest,tak dapat rest jugak nampaknya.

Owh ye bagi yang berminat untuk jadi dropship escarves boleh whatsapp 0143684369.Nanti LM terangkan. Tak susah,iklan je..barang LM yang pos. Team LM memang train dropship dari A-Z..dari tak pandai jadik hebat menjual meroket sampai ke bulan jika rajin dan minat.

Escarves akan muncul dalam tv alhijrah dan kosmo,nanti LM share.tarikhnya.

www.tips-fb.com

1 comments:

Mummydearie said...Reply To This Comment

Wah, dah masuk TV pulak ya! Makin kencang nampaknya bisnes LM ni! Syukurlah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...