Tuesday, August 9, 2016

Sandwich

Assalamualaikum

Apa khabar semua?LM sihat sihat aje,cuma duk melayan baby ariz syahim yang tak sihat ni je la.

Tido malam pun dia tak berapa lena. Rimas agaknya dengan ruam satu badan. Doktor Kata chiken pox..tapi LM tengok halus sangat gelembungnya. Mungkin belum mengisi air lagi agaknya...

Pagi ni..dek kerana tak larat nak masak,LM buat kan sandwich saja untuk sarapan dan bekal anak anak.

Letak kepingan ayam,keju..roti sapu butter dan bakar kejap bagi cheese cair. Yihaaa siap!

Korang sarapan apa  Pagi ni?

P/s:doakan baby ariz cpt sembuh ye.

www.tips-fb.com

7 comments:

Myra Jay said...Reply To This Comment

Nampak macam ala2 beger, tapi sebab ada cheese perghhhh best2 :)

Apapun mudah2an baby Ariz cepat sembuh ye.

Cik Yaya said...Reply To This Comment

salam..yaya singgh melawat sini =)
moga bby cpt sembuh..^_^

Nooraini Ali. said...Reply To This Comment

rajinnya mak nya sediakan sarapan .

ejulz said...Reply To This Comment

Jemput singgah tgk entry terkini k.. :)
1. APERTURE SQUAD

Hanis Azla said...Reply To This Comment

As-salam LM,

best juga buat sarapan sandwich ala2 burger macam ni.. dah dapat idea.. TQ LM

Yana Libra said...Reply To This Comment

cam sedap je walaupun simple..

Mummydearie said...Reply To This Comment

Tak boleh tahanlah bila dengar perkataan cheese ni. Meleleh-leleh air liur!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...