Saturday, August 13, 2016

Siakap Tiga Rasa

Assalamualaikum

Apa menu korang di hari cuti ni? LM masak menu ikan harini. Syafiq kemain request ikan je sehari dua ni.

Masak simple simple okey la..kalau masak beriya malas la pulak cuti cuti ni.

Plan ke mana korang?makan angin?beriadah?




www.tips-fb.com

3 comments:

ZULHILMI TEMPOYAK said...Reply To This Comment

mohon share sikitttt... meleleh tgok ni..

Khadijah Hamshah said...Reply To This Comment

Salam kak. Dah lama tak komen kat blog akak. Akak makin rajin update. Waaa rindunya nak mintak resepi dgn akak. Hehehe..

Mummydearie said...Reply To This Comment

Lamanya tak buat siakap tiga rasa ni. Ni yang rasa macam nak borong siakap aje hujung minggu ni. Hujung minggu baru ni kami lepak aje di rumah. Keluar pun cari makan aje!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...