Monday, September 26, 2016

Nasi Goreng Noxxa

Assalamualaikum
Good Morning...
Isnin yang busy..uhukk. Pagi ni sempat buat nasi goreng noxxa je dan ayam goreng berempah untuk sarapan big boss.

Untuk anak anak menu roti, sosej dan scramble egg saja tadi.

Apa khabar isnin kalian?moga dimurahkan rezeki..amin

www.tips-fb.com

1 comments:

Mummydearie said...Reply To This Comment

Selamat hari Isnin yang busy, LM ^_^

Eh, saya takdalah busy mana pun hari ni! Kalau tidak, tak akanlah boleh berblogwalking. Dah terlanjur bos pun cuti, merdekalah rasanya!

Hari ni tak sarapan apa pun, LM. Saya ni pelik sikit. Sediakan sarapan anak-anak dan suami tapi diri sendiri selalu aje terlupa nak bawa bekal. Ke makan di kedai lagi best? Hehehe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...