Tuesday, October 11, 2016

Sarapan-Beli Atau Masak?

Assalamualaikum
Hai semua.Salam Selasa,moga sihat semuanya.Lama LM tak update blog,busy sangat.huhu.

Dah sarapan?buat sendiri ke beli?LM ni kadang tu angin malas memang rasa nak beli je,makan berdua kan..tapi bila nasi lemak tak lemak,sambal pedas nak membunuh ..memang tak.tertelan.

Semalam dah beli nasik lemak tak.berapa syok untuk ditelan,maka pagi ni tengok ada sikit lebih nasi semalam terus goreng bodoh bodoh.

Alhamdulillah rezeki...janji kenyang kan?

Apa menu sarapan korang pagi ni?

www.tips-fb.com

3 comments:

Kakzakie Purvit said...Reply To This Comment

Nasi goreng macam ini lagi kakak suka
Kena telur dadar dan hirisan timun - kenyang!

SYANI said...Reply To This Comment

Ikut tahap kerajinan... kalau rajin - masak, kalau malas-beli jekkk

Atie Yusof said...Reply To This Comment

Kira dah cukup ok dah klu sarapan mcm ni.. masak sendiri lg berbaloi..hihi.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...