Saturday, November 12, 2016

Demi Taladi Keladi

Assalamualaikum
Morning ...

Uish pagi sabtu yang dingin. Fefiling duk fraser hill pulak. Rasa nak tarik selimut layan mabuk sampai malam.grrr

Anak dah tanya apa plan harini. Uhukkk, bawa diri pun tak larat, nak bawa kereta lagi la tak larat tau anak anak?

Kalau larat, rasa nak ke pasar tani mardi. Teringin nak mencari btalam keladi kat sana. Aritu beli mak aii sedapnya. Pakai santan asli, bkn santan kotak atau santan timbang yang rasa bertepung tu.

Terkenang kenang lak talam keladi tu. Tapi, mampu lah diri memutar stereng hingga ke  sana? Uhukk saat suami out station banyak benar yang diidam. Sedih ke sadis ni? Cer ngidam coach merah sebijik ke..berbaloi la jugak.wakaka

www.tips-fb.com

1 comments:

Kira Sakura said...Reply To This Comment

hahahaha sama!!! bila suami takde mula itu teringin ini teringin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...