Monday, November 7, 2016

Hari Pertama

Assalamualaikum

Alhamdulillah..isnin, bernafas lagi kita hingga ke harini.

Harini kak maisarah duduki peperiksaan hujung tahun.moga mudah dan terang hati, amin..

hari pertama suami takda, maka tak lena tido tu biasa sebab takut anak tertinggal bas.jenuh nak hantar kalau terlewat bangun.

Bangun pagi, baby pun sama bangun...huhuhu..sempat goreng otak otak popiah je untuk bekal anak anak. Bancuh nestum..selesai.

Suami out station, baby menangis berkali kali carik ayah dia. Sampai ayah dia dh masuk perut kapal pun masih send gambar, dia punya melalak tahap ummi pecah kepala nak pujuk.

Berkali kali call sepanjang ayah dia kat airport. Bila call dia bukan reti cakap. Takat"ermm ermm". Bila ayah letak phone dia meraung nangis.hai la adik..jenuh nak pujuk.

Ummi?
Kena kuat la kot? Memang sedang tak larat, tak sihat, baby lak mengamuk ayah takda..kena kuat mental.

P/s: good luck buat calon SPM

www.tips-fb.com

3 comments:

SNM Mohamed said...Reply To This Comment

Ha3...anak ayah rupanya. Baby, please behave k...kecian kat ummi tu.
Semoga dipermudahakan kakak.maisarah jawab exam.

Regards,
SNM_Yana Afi Mohamed

Rozita Abdul Rahman said...Reply To This Comment

good luck LM!

Mummydearie said...Reply To This Comment

Anak Daddylah ni yerk ^_^ Kalau dah alah bisa tegal biasa, bisa aje diatur jadualnya, LM. Kalau jenis yang tak biasa, sentiasa berpaut pada 'dahan tempat mengadu' memang jenuhlah kalau semua kena buat sendiri!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...