Tuesday, November 29, 2016

Kita Tak Pergi Mana Mana?

Assalamualaikum

Haha..shafiq dah mula bosan cuti sekolah . Baru selasa kot? Kita tak gi mana mana? Dia mula tanya bila tengok ayah nak gi opis.

Ayah masih ada perkara penting nak urus, diorang bertiga pun lum baik lagi sakit tangan, kaki dan mulut tu..maka bertabah la bertapa di rumah.
.haha

Korang dah makan angin? Share la ke mana arah tujuan korang? Kami plan nak gi ganu jap..tiket Matta Fair beli aritu tak guna lagi.. Ikan celup tepung bestnyaaaa.aumm.

Nak rest kat Cameron ke..fraser hill ke..nak mencari mee udang gak..apa lagi? Ahaksss makan je kan?

www.tips-fb.com

2 comments:

Mazni Azmi said...Reply To This Comment

Maznee bakik kampung melaka je. 😃 Jumpa saudara mara 😉

cikpuanhady said...Reply To This Comment

belum plan gi mana2 juga sbb big boss bz..huhihui..

jemput singgah dan follow my blogshop, ada pucci yang cantik2..

http://mymodestycloset.blogspot.my/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...