Thursday, November 10, 2016

Mengandung?

Assalamualaikum
Selamat pagi ..
Hari ke lima tanpa ayah. Anak anak pandai bawa diri bila ayah out station. Dh 4 malam tido tanpa ayah, adik ariz dah tak bangun tengah malam dah.

Uikk sape mengandung?
Haaa...kisah drama sikit. Memang plan nak mengandung, sebab dah tua tak lama lagi dah nak 35 tahun.nanti tak larat dah nak bawa perut. Tapi, yang kelakar lupa nak catat tarikh akhir datang bulan.

Seminggu tak sihat, akhirnya LM menyerah minta suami bawa ke klinik. Kes takut kena cucuk, kena ambik darah dll..tu yang malas nak ke klinik.

Bila check semua okey..tido cukup dll. Bila ditanya pregnant ke, bab tu payah nak jawab sebab memang tak ingat..haha. Last last terpaksa minta air secawan dekat pembantu klinik sebab nak test urine.

Melopong mulut kaklong...tak sangka hamil.Alhamdulillah..rezeki..syukur sangat sangat.

Doakan kandungan LM selamat hingga melahirkan ye

www.tips-fb.com

16 comments:

SNM Mohamed said...Reply To This Comment

Wahhh...tahniah. Mudahnya rancang bila nk preggy yer...
Saya masih belum ada rezeki nak merasai preggy ni.
Take care yer mommy (^^,)

Regards,
SNM_Yana Afi Mohamed

Aisy Nasiha said...Reply To This Comment

Wah.. tahniah LM.. rezeki anak keenam pulak ye.. murah rezeki nanti bila ank bertambah ramai. Jaga diri elok2 ye.. meriah la rumah LM nanti..

Rozita Abdul Rahman said...Reply To This Comment

wah.. tahniah LM..

Ann Ishak said...Reply To This Comment

alhamdulillah, tahniah

raihanah said...Reply To This Comment

tahniah rezeki tu. :)

Sheherazade said...Reply To This Comment

Alhamdulillah

Tahniah LM syg n family

dorsett pink said...Reply To This Comment

wahh! tahniah ye..

Mar Mansor said...Reply To This Comment

alhamdulillah..tahniah kak..

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Tahniah sgt LM...
Bestnya anak ramai..rin jeles tau ni

Liyana Anuar said...Reply To This Comment

Tahniah kak :)

Moga semua selamat.
Jaga diri dan kandungan baikbaik ye :)

Ada je kawan ofis saya, umur 40 pun tgh sarat ni..rezeki :)
Yang penting kuat semangat.

Mummydearie said...Reply To This Comment

Tahniah, LM! Laju-laju saya datang sini bila tengok tajuk entri lain macam aje bunyinya ^_^

Bagus! Muda-muda ni dan sementara badan masih kuat, dapatkan anak seramai boleh. Dah tua macam saya ni tak payahlah nak bermimpi lagi.

Semoga urusan kali ni dipermudahkan hendaknya...

Zafirah Nazri said...Reply To This Comment

wahhh , tahniah ! semoga dipermudahkan segala urusan .

cik violet said...Reply To This Comment

Alhamdulillah. Tahniah sis :)

Adele Hamzah said...Reply To This Comment

Wah kak miza preggy lagi..alhamdulillah :D

cikel said...Reply To This Comment

Alhamdulillah.. tahniah kak LM..jaga diri dan kandugan ye.. :)

Kira Sakura said...Reply To This Comment

Unexpected la ni ek? hiihihihi. tahniah lagi sekali kak. kira tak sekuat akak ;( masa pregnant banyak sakit dan palinbg tak best sakit dekat tutttt yang membataskan pergerakan dan semua benda. mengandung uwais sakit masa 7 bulan lebih. masa baby 5 bulan dah mula sakit. kalau no 3 ntah2 lagi awal huuuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...