Monday, November 7, 2016

Rezeki Disaat Tak Sihat

Assalamualaikum
Alhamdulillah..ini saja menu lunch kami harini.

Sungguh badan sangat tak larat nak.masak. Kebetulan ada sahabat LM di cyberjaya buat delivery lunch box. Saja try tanya boleh ke hantar ke sini. Alhamdulillah..dia kata boleh.

LM ambik  set lauk dan sayur saja. Sambal telur tu LM masak sendiri tadi.

Alhamdulillah..kawan ni memang delivery cyberjaya, putrajaya dan kawasan berdekatan, syukur dia sudi terima order LM, kalau tak dengan.tak sihat jenuh nak masak..huhu

www.tips-fb.com

4 comments:

al - lavendari said...Reply To This Comment

semoga lekas sembuh .. harap selera makan tidak terganggu.

Kakzakie Purvit said...Reply To This Comment

Beruntung ada delivery macam ini
Tempat kakak tak adalah...

Mummydearie said...Reply To This Comment

Wah, kalaulah ada delivery service kat tempat saya, memang sayalah pelanggan pertama dan utama nanti ^_^ Saya ni sihat pun malas, masa sakit lagilah malas, LM ~_^

Kira Sakura said...Reply To This Comment

bila tak sihat memang kan kak. nampak yang mudah je. asalkan perut anak2 terisi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...