Thursday, January 5, 2017

Cuci Bilik Mandi

Assalamualaikum..yuhuu busy ke korang?

LM baru siap mencuci bilik mandi anak dara, nak patah pinggang. LM tak jenguk bilik mandi anak dara sibuk layan mabuk sejak hamil ni..sobss.

Balik dari kampung ahad lepas busy ke sana sini urus persekolahan anak anak, haaa harini kembangan sampai nak terberanak je rasa.huwaa.

Sebenarnya mata LM ni sakit tengok kesan sabun kering kat tiles dinding tu. Haha, bila kering kan nampak bertompok. Sakit mata tengok. Celah tiles pun ada kuning kuning..stress lak mata tengok.

Konon tahun baru ni nak buat sistem giliran cuci bilik mandi, tapi tak sampai hati sebab bilik mandi anak.dara cuma acha je guna. Baru umur 9 tahun tak tergamak nak suruh dia buat sebab balik sekolah pun dah pukul 7 malam. Balik sekolah agama kelam kabut kejar bas pulak tengah hari..sian tengok.

Konon tahun baru takmo panggil bibik kemas umah, adakah misi tercapai? Haha..mabuk teruk dah mula nampak perut pun masih mabuk, aduh duhh..

www.tips-fb.com

2 comments:

Liyana Anuar said...Reply To This Comment

mabuk2 pun bolwh cuci toilet ye..hehe

cikel said...Reply To This Comment

Salam its ok..sy dulu pun start cuci toilet darjah satu..tp buat hari sabtu or ahad.. tak cuci skali gus pun..buat satu2..macam minggu ni toilet bowl..minggu depan lantai..minggu seterus nya dinding pulak..pastu sinki..berulang-ulang..dimonitor oleh ayah saya..lama2 perasaan nak toilet bersih tu develop sendiri..so nampak kotor je bersihkan tanpa disuruh..hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...