Thursday, July 20, 2017

Ariz Syahim

Assalamualaikum


Pagi dunia!!!!

Monday blues ke? Haip haipp jom kita semangat sikit. Emosi kita berkait rapat dengan rezeki. Lemau lemah down akan buat rezeki lambat masuk. Setuju?


Err ariz syahim busy tolong tulis alamat customer. Huhu . Rasa nak hire orang handle stok je la. Macam tak sempat nak packing stock,nak coaching team , nak kira stock. Anak kecil dua orang ni rajin sangat membantu. Tak minta tolong pun nak tolong juga. Kadang tu berebut pen. Eh ...macam la pen sebatang je kan? Tapi tetap nak berebut juga. 


Ariz syahim dah dekat 2 tahun 5 bulan. Alhamdulillah. 

www.tips-fb.com

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...