Tuesday, July 4, 2017

Letih Ke Baby?

Assalamualaikum..

Letih main ke apa ni? Baby aish asik tidur je sejak tadi. Apa tak nya, petang semalam wan dan aciknya datang dari negeri sembilan. Apa lagi asik kena pegang je walau tidur.

First time wan jumpa cucu sorang ni, memang asik beriba je la. Harini, lepas wan dia balik tidur sepanjang hari. Letih main ke apa ni baby? Hihi.

Ummi tak letih apa pun tidur juga, walau duduk menyembang je. Camne tu? Hehe

Alhamdulillah harini baby dah 40 hari. Doakan baby prem sorang ni cepat besar, bambam dan jadi anak yang baik ye.

Salam sayang
-LM

www.tips-fb.com

1 comments:

mamapp said...Reply To This Comment

Alolo sedapnya Baby aish tido. semoga dia sentiasa sihat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...