Monday, February 12, 2018

Tortilla Wrap Cara LM

Assalamualaikum


Hai semua. Lama LM tak update blog. Petang ni macam biasa baby Aish memang takmo tidur sangat. Hati runsing juga sebab tak masak lagi untuk dinner, sekali bila mesej suami dia kata nak makan salad dan buah je .


Hurm..maka, LM buat tortilla wrap ni je la. Ni untuk suami extra pedas. Untuk anak anak pedas manja je. 


Kebetulan memang LM ada perap ayam sejak pagi. Sedang elok la tu. Grill sekejap, hiris, letak mayonis, salad dan cili api dikisar bersama perahan lemon.siap..


Jangan LM menangis cari nasik kat kedai mamak pukul 10 malam nanti kelaparan dah la .haha..

www.tips-fb.com

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...