Thursday, February 21, 2019

Dugaan Demi Dugaan

Assalamualaikum

Hai ada yang Ingat LM lagi?

Allah
Serius cakap memang rindu sangat nak mencoret di sini. Dugaan Demi dugaan berlaku sejak awal tahun ni. Dari 1 January second car rosak tepi Highway sampai la adik ad warded sebab hepatitis dan kereta utama pula rosak selepas kami jual second car tu. Anak yang kecik sakit bergilir gilir.

Satu demi satu dengan masalah barang elektrik di homestay rosak sampai sekarang masih tak sempat kami jenguk dan repair mesin masuh dan TV tu.

Apa khabar semua. Moga Perjalanan harian kalian berjalan lancar.

Jumpa dalam Next entri okey! 
www.tips-fb.com

1 comments:

Diana Rashid said...Reply To This Comment

eh!!!eh!!..

terkejut kita tengok tiba2 link naik kat bloglist..heheh..

Semoga semuanya dipermudah kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...